INFO

Når du kommer ind i butikken, hjælper vores dygtige sælgere dig med at finde den helt rigtige model, du går herfra med en komplet pris med eller uden indtallation, helt fri for bekymringer om selv at skulle klare det med kablerne osv.

INFO

Vores tekniker bruger en kabelnedlægger så der ingen synlige kabler er at se efter endt installation, alt ligger nede i plænen samt under eventuelle flise gange.

Robotplæneklipper fra Husqvarna

Minitraktorgården er specialister i robotplæneklippere fra Husqvarna

Vi har stor fokus på kundetilpassede løsninger, for at du som kunde får det maksimale udbytte ud af din Husqvarna Automower

 

Vi tilbyder som udgangspunkt en komplet løsning der er tilpasset netop dit behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi finder sammen med dig den model der passer bedst til din form for have, de krav du stiller til hvor og hvornår den skal arbejde i haven samt hvad den skal kunne håndtere af passager og øer i haven, samt hvilket ekstraudstyr den skal leveres med

Vi tilbyder lige den form for montering der passer dig, komplicerede haver er intet problem og vi kommer altid med forslag til hvad der vil give mening for dig i forhold til dine ønsker.

 

Vi har altid det nyeste udstyr i form af kabelnedlæggere og andere hjælpemidler, så der ikke vil være synlige kabler i din have når vi er færdige.

INFO

Vi beregner arealet samt kabelforbrug  direkte i butikken, det er derfor ikke en nødvendighed at skulle ud og se din have før eventuelt installation

INFO

Husqvarna har vi udviklet robotplæneklippere i over 20 år. Denne omfattende erfaring betyder i kombination med Husqvarnas innovative teknik, at uanset hvilke udfordringer du står over for i din have, vil Husqvarna Automower® hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat.

Minitraktorgården Copyright © 2019
All Rights Reserved.